علی نبیان از تأمین زمین برای ۱۶۳ هزار خانوار دارای فرزند خبر داد
گزارش اختصاصی

علی نبیان از تأمین زمین برای ۱۶۳ هزار خانوار دارای فرزند خبر داد

۳ دقیقه ۹

منبع تصویر: mehrnews.com

تأمین زمین برای خانواده‌های دارای فرزند؛ گام جدید دولت در حمایت از جوانی جمعیت

علی نبیان، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، از تأمین زمین برای ۱۶۳ هزار خانوار دارای سه و چهار فرزند خبر داد و بر تسریع در پروژه‌ها تأکید کرد.

خلاصهٔ خبر

  • تأمین زمین برای خانواده‌های دارای فرزند؛ گام جدید دولت در حمایت از جوانی جمعیت
  • این خبر نشان‌دهندهٔ تلاش‌های دولت برای تأمین مسکن و زمین برای خانواده‌های دارای فرزند است که به عنوان بخشی از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مطرح شده است.
  • ۱۶۳ هزار و ۶۵۲ خانوار
  • ۲۰ هزار قرارداد واگذاری زمین در ابتدای فعالیت دولت

علی نبیان، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن و سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران، در یک نشست خبری، از تأمین زمین برای ۱۶۳ هزار و ۶۵۲ خانوار دارای سه و چهار فرزند زیر ۲۰ سال خبر داد. این اقدام به عنوان بخشی از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انجام شده است که نشان‌دهندهٔ توجه جدی دولت به مسائل جمعیتی و مسکن در کشور است.

افزایش قابل توجه قراردادهای واگذاری زمین

به گفتهٔ نبیان، تعداد قراردادهای واگذاری زمین در ابتدای فعالیت دولت چهاردهم حدود ۲۰ هزار مورد بود که این رقم طی دو سال گذشته با تلاش‌های مستمر به ۸۳ هزار و ۷۶۳ فقره افزایش یافته است. این افزایش نشان‌دهندهٔ عزم جدی دولت در راستای تأمین مسکن و زمین برای خانواده‌های نیازمند است. با این حال، نبیان بر ضرورت مدیریت منابع مالی و صیانت از پروژه‌ها در برابر نوسانات اقتصادی تأکید کرد و خاطرنشان کرد که تأخیر در اجرای پروژه‌ها می‌تواند بار مالی مضاعفی به طرح‌ها تحمیل کند.

ضرورت شفاف‌سازی و هم‌افزایی دستگاه‌ها

وی همچنین بر لزوم شفاف‌سازی عملکرد بخش مسکن و تسریع در اجرای پروژه‌ها تأکید کرد و افزود: "انعکاس دستاوردهای دستگاه‌های مسئول به جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است." این اظهارات به روشنی نشان می‌دهد که دولت در پی بهبود شرایط مسکن و تأمین نیازهای اجتماعی است، اما برای این کار نیاز به همکاری و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی دارد. نبیان همچنین از مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها خواست تا فرآیندهای مربوط به پروژه‌های عمرانی خود را با همان دقت و انگیزه در پروژه‌های دیگر نیز دنبال کنند.

در ادامهٔ این نشست، نبیان بر ضرورت هم‌افزایی حداکثری میان دستگاه‌های اجرایی تأکید و خواستار رفع موانع مالی و اجرایی شد. او به مدیران استان‌ها یادآوری کرد که مسئولیت این پروژه‌ها بر عهدهٔ آن‌هاست و باید با جدیت پیگیری شوند تا خدمات ارائه‌شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست مردم برسد.

چالش‌های پیش‌رو در تأمین مسکن

با وجود این تلاش‌ها، چالش‌های زیادی همچنان بر سر راه تأمین مسکن مناسب وجود دارد. فشارهای تورمی و نوسانات اقتصادی می‌تواند به تأخیر در پروژه‌ها منجر شود و این امر نیازمند اقداماتی جدی و مؤثر از سوی دولت و دستگاه‌های مربوطه است. نبیان به طور خاص به پیگیری‌های صورت‌گرفته در استان‌های خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و همدان اشاره کرد و خواستار تسریع در تعیین تکلیف پروژه‌های این استان‌ها شد.

گفتنی است که این اقدامات در راستای حمایت از جوانان و خانواده‌هایی که به دنبال یک زندگی باکیفیت و پایدار هستند، انجام می‌شود. با این حال، تنها زمان خواهد نشان داد که آیا این برنامه‌ها می‌توانند به واقعیت بپیوندند و مشکلات مسکن در کشور را حل کنند یا خیر.

منبع: mehrnews.com

چرا این خبر مهم است؟

این خبر نشان‌دهندهٔ تلاش‌های دولت برای تأمین مسکن و زمین برای خانواده‌های دارای فرزند است که به عنوان بخشی از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مطرح شده است. همچنین، افزایش قراردادهای واگذاری زمین به میزان قابل توجهی نشان‌دهندهٔ عزم جدی دولت در این زمینه است.

پیشینه

موضوع تأمین مسکن و زمین در کشور همواره یکی از چالش‌های بزرگ بوده است. با این حال، دولت در تلاش است تا با اجرای طرح‌های مختلف، به بهبود شرایط زندگی خانواده‌ها و جوانان کمک کند.

اعداد مهم

– ۱۶۳ هزار و ۶۵۲ خانوار
– ۲۰ هزار قرارداد واگذاری زمین در ابتدای فعالیت دولت
– ۸۳ هزار و ۷۶۳ فقره قرارداد واگذاری زمین

اشتراک‌گذاری WhatsApp Telegram X Facebook