فوری
انتساب‌های انتخاباتی و پرونده‌های گم‌شده: افکار عمومی در انتظار پاسخ سقوط آزاد پتروشیمی آریا ساسول: کاهش سود و افزایش هزینه‌ها آقازاده‌ای دیگر در راس پتروشیمی؛ انتصاب جنجالی با رانت پدر! وزیر نفت و بی‌توجهی به حقوق بازنشستگان نفت: آیا خراسانی شایسته است؟ مدیرعامل مفسد: از بازداشت تا هلدینگ‌های نفتی! وزارت نفت: بهشت مفسدان اقتصادی و مدیران جنجالی مدیرعامل جدید پتروشیمی کنگان: ۳۰۰ سکه برای یک صندلی! نابودی مأموریت بیدبلند توسط نشان‌زاده!/ فاکتور سوخته ۴۳ میلیون متر مکعبی
گزارش ویژه

مدیرعامل مفسد: از بازداشت تا هلدینگ‌های نفتی!

مدیرعامل بزرگ‌ترین هلدینگ وزارت نفت، متهمی بازداشتی در پرونده‌های اقتصادی است. آیا پاسخگو بودن مقامات به واقعیت‌های پشت پرده نزدیک می‌شود؟

مدیرعامل مفسد: از بازداشت تا هلدینگ‌های نفتی!

در یک تحولی شگفت‌انگیز، وزارت نفت به عنوان بهشت مفسدان اقتصادی شناخته می‌شود. مهدی عبوری، که به اتهامات اقتصادی در بازداشت به سر می‌برد، اکنون به عنوان مدیرعامل بزرگ‌ترین هلدینگ این وزارتخانه منصوب شده است! این موضوع نه تنها سوالات زیادی را در خصوص شفافیت و مسئولیت‌پذیری مقامات مطرح می‌کند، بلکه به شدت بر اعتبار وزارت نفت و ضوابط استخدامی آن سایه افکنده است.

نکته‌ای که در این میان بسیار حائز اهمیت است، این است که آیا مقامات، از جمله آقای پزشکیان و سخاوت اسدی، حاضر به پاسخگویی در این خصوص خواهند بود؟ آیا این انتصابات نشان‌دهندهٔ جدی بودن برخورد با فساد در سیستم اداری کشور است یا صرفاً یک بازی سیاسی دیگر برای سرپوش گذاشتن بر تخلفات است؟

اخبار مرتبط