فوری
نابودی مأموریت بیدبلند توسط نشان‌زاده!/ فاکتور سوخته ۴۳ میلیون متر مکعبی فساد گسترده در پتروشیمی؛ پرده‌برداری از دزدی‌های کلان پشت پرده خرید ۵۰۰ میلیون دلار تجهیزات پتروشیمی: کجاست شفافیت؟ پسر عارف در دنیای فساد پتروشیمی! آیا حقیقت دارد؟ فاجعه پتروشیمی مسجدسلیمان: زیان ۲۵۰۰ برابری و بحران مالی! خسارت‌های نجومی به صنعت انرژی ایران: ۱۱۹ میلیارد دلار! فساد ۲ میلیون یورویی در پتروشیمی تندگویان؛ نصیری بر کرسی مدیریت نشسته است! دلالی با گواهینامه: انتصابات جنجالی در پتروشیمی خلیج فارس

خشم کارکنان پتروشیمی اروند از انتصابات غیرمتخصص!

کارکنان پتروشیمی اروند به انتصاب مدیران غیربومی و کنار گذاشتن نیروهای با تجربه اعتراض کردند. آیا مدیریت فعلی در انتخاب‌ها دقت لازم را دارد؟

کارکنان پتروشیمی اروند در یک اقدام اعتراضی به روند انتصابات در این شرکت واکنش نشان دادند و از مدیریت فعلی، آقای مصدقی‌فر، انتقاد کردند. به گفته آنها، مدیرعامل فعلی عمدتاً چهره‌های غیربومی و نزدیکان خود را به عنوان مدیران ارشد انتخاب کرده که این موضوع باعث کاهش اثرگذاری هیئت‌مدیره و نارضایتی کارکنان شده است.

این کارکنان به انتصاب «رفیع‌زاده» به‌عنوان قائم‌مقام اشاره کرده و از سوابق او در پروژه‌ای که پس از هشت سال هنوز به بهره‌برداری نرسیده است، انتقاد کردند. همچنین، توان فنی برخی مدیران دیگر نظیر مسئول طرح‌های توسعه‌ای و مدیر مالی مجتمع نیز مورد تردید قرار گرفته است؛ به عقیده آنها، این افراد فاقد سوابق لازم برای تصدی این سمت‌ها هستند.

بازگشت «محمد خسروی» به مدیریت مجتمع و انتخاب رئیس منابع انسانی از مسیر غیرتخصصی نیز از دیگر موضوعات مورد انتقاد این کارکنان بوده و آنها تأکید کردند که مجتمع اروند دارای نیروهای متخصص با بیش از بیست سال سابقه است که از توان آنان استفاده نمی‌شود. رفتار مدیریت فعلی با کارکنان نیز موضوعی است که نارضایتی شدید آنها را به دنبال داشته است.

در پایان، کارکنان از وزیر مربوطه به دلیل تغییر مدیریت پیشین و انتصاب مدیرعامل فعلی انتقاد کرده و خواستار شفاف‌سازی در خصوص ملاک‌های انتخاب مدیران شدند. آیا این انتقادات می‌تواند منجر به تغییر در سیاست‌های مدیریتی پتروشیمی اروند شود؟

اخبار مرتبط