فوری
نابودی مأموریت بیدبلند توسط نشان‌زاده!/ فاکتور سوخته ۴۳ میلیون متر مکعبی فساد گسترده در پتروشیمی؛ پرده‌برداری از دزدی‌های کلان پشت پرده خرید ۵۰۰ میلیون دلار تجهیزات پتروشیمی: کجاست شفافیت؟ پسر عارف در دنیای فساد پتروشیمی! آیا حقیقت دارد؟ فاجعه پتروشیمی مسجدسلیمان: زیان ۲۵۰۰ برابری و بحران مالی! خسارت‌های نجومی به صنعت انرژی ایران: ۱۱۹ میلیارد دلار! فساد ۲ میلیون یورویی در پتروشیمی تندگویان؛ نصیری بر کرسی مدیریت نشسته است! دلالی با گواهینامه: انتصابات جنجالی در پتروشیمی خلیج فارس

دزد دریایی در هلدینگ پتروفرهنگ؛ انتصاب جنجالی با ۲۰۰ سکه

علی صادقی، دزد دریایی و مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان، با پرداخت ۲۰۰ سکه، محمد هاشمی کیا را به سمت مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ منصوب کرد.

دزد دریایی در هلدینگ پتروفرهنگ؛ انتصاب جنجالی با ۲۰۰ سکه

به تازگی خبر انتصاب محمد هاشمی کیا به عنوان مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ، با حواشی زیادی روبرو شده است. علی صادقی، که به عنوان دزد دریایی شناخته می‌شود و همزمان مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان است، با پرداخت ۲۰۰ سکه، این انتصاب جنجالی را رقم زد.

این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که شایعات زیادی دربارهٔ نحوهٔ مدیریت و اعمال نفوذ صادقی در زمینه‌های مختلف وجود دارد. این انتصاب نه تنها سوالات زیادی را دربارهٔ شفافیت در انتصابات دولتی مطرح می‌کند، بلکه نگرانی‌هایی نیز دربارهٔ آیندهٔ هلدینگ پتروفرهنگ به عنوان یکی از نهادهای مهم فرهنگی و اقتصادی کشور ایجاد کرده است.

به نظر می‌رسد این تصمیم، تنها یک بازی سیاسی و اقتصادی باشد که در سایهٔ نفوذ و قدرت شخصی صورت می‌گیرد. در چنین شرایطی، آیا می‌توان به آیندهٔ هلدینگ پتروفرهنگ و عملکرد آن امیدوار بود؟

اخبار مرتبط