گزارش ویژه

مدیری با کارنامه مملو از فساد در راس هلدینگ پارسیان

مدیر سابق پتروشیمی کرمانشاه با اتهاماتی جدی به سمت مدیرعاملی هلدینگ نفت و گاز پارسیان منصوب شد. آیا این انتصاب نشانه‌ای از فساد سیستماتیک است؟

مدیری با کارنامه مملو از فساد در راس هلدینگ پارسیان
مدیری با کارنامه مملو از فساد در راس هلدینگ پارسیان

سید جعفر هاشمی، مدیر سابق پتروشیمی کرمانشاه، این روزها به مرکز توجهات تبدیل شده است. او که به خاطر اتهامات سنگین از جمله قاچاق سازمان‌یافته در حاشیه یک پرونده جنجالی قرار دارد، به راحتی و با حمایت‌های نامشخص به مدیریت هلدینگ نفت و گاز پارسیان منصوب شده است.

ماجرای قاچاق اوره و انتقادات گسترده

ماجرا از خروج غیرقانونی ۶۰ هزار تن اوره از پتروشیمی کرمانشاه آغاز شد. با افزایش قیمت جهانی، ارزش این محموله به هر تن ۹۰۰ دلار رسید که به معنای سود کلان برای افرادی خاص بود. این در حالی است که هاشمی از ارتباطات خود با چهره‌های مطرح مانند غلامرضا تاجگردون استفاده کرده و به مدیرعاملی هلدینگ پارسیان دست یافته است.

این انتصاب انتقادات بسیاری را برانگیخته است. منتقدان بر این باورند که قرار دادن فردی با چنین سابقه‌ای در موقعیت‌های حساس مدیریتی نشان‌دهنده فساد سیستماتیک در ساختارهای مدیریتی کشور است. آیا این تنها یک تصادف است یا نشانه‌ای از یک شبکه گسترده‌تر از فساد؟