کاهش ۲۰ درصدی پیک لحظه‌ای مصرف آب تهران در تابستان ۱۴۰۵
گزارش اختصاصی

کاهش ۲۰ درصدی پیک لحظه‌ای مصرف آب تهران در تابستان ۱۴۰۵

۳ دقیقه ۱

منبع تصویر: mehrnews.com

کاهش مصرف آب: نشانه‌ای از تغییر رفتار تهرانی‌ها

آمار مصرف آب تهران در تابستان ۱۴۰۵ نشان از کاهش قابل توجه پیک مصرف دارد. این روند در حالی است که وضعیت بارندگی همچنان نگران‌کننده است.

خلاصهٔ خبر

  • کاهش مصرف آب: نشانه‌ای از تغییر رفتار تهرانی‌ها
  • این خبر نشان‌دهنده‌ی تغییرات مثبت در رفتار مصرف‌کنندگان آب در تهران است که می‌تواند به حفظ منابع آبی در شرایط خشکسالی کمک کند.
  • کاهش ۲۰ درصدی پیک مصرف
  • کاهش سرانه مصرف از ۲۵۰ لیتر به ۱۸۰ لیتر در روز

آمار جدید شرکت آب و فاضلاب استان تهران از کاهش چشمگیر پیک لحظه‌ای مصرف آب در تابستان ۱۴۰۵ خبر می‌دهد. این کاهش که در مقایسه با تابستان گذشته به ثبت رسیده، نشان‌دهنده‌ی تغییرات مثبت در رفتار مصرف‌کنندگان تهرانی است. اما آیا این تغییرات کافی است؟

کاهش پیک مصرف و سرانه آب

حداکثر پیک لحظه‌ای مصرف آب در تیرماه ۱۴۰۵ به ۴۵ هزار و ۸۰۰ لیتر بر ثانیه رسید که نسبت به ۵۷ هزار لیتر بر ثانیه در سال گذشته، کاهش ۲۰ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین، بیشترین مصرف روزانه آب در مردادماه نیز با کاهش ۱۴.۴ درصدی از ۴.۰۷ میلیون مترمکعب به ۳.۴۸ میلیون مترمکعب رسید. این تغییرات در شهریورماه نیز ادامه یافت و بیشترین مصرف روزانه آب به ۳.۴۰ میلیون مترمکعب کاهش یافت.

چالش‌های بارندگی و منابع آبی

بهنام بخشی، سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران، از کاهش سرانه مصرف آب در تهران خبر داد و گفت که این میزان از ۲۵۰ لیتر به ۱۸۰ لیتر در روز رسیده است. این یعنی هر تهرانی به‌طور میانگین ۷۰ لیتر کمتر آب مصرف می‌کند. با وجود این، وضعیت بارندگی همچنان نگران‌کننده است. بارندگی در حوزه عملکرد شرکت آب و فاضلاب استان تهران تا پایان مهرماه ۱۴۰۵ به ۱۷۶.۵ میلی‌متر رسیده که با وجود افزایش نسبت به سال گذشته، همچنان ۳۶.۸ درصد کمتر از متوسط بلندمدت است.

بخشی همچنین به اجرای پویش «تهرانی‌ها متشکریم» اشاره کرد که با هدف قدردانی از مشترکانی که در مدیریت مصرف آب مشارکت کرده‌اند، اجرا می‌شود. این پویش نشان‌دهنده‌ی اهمیت همکاری شهروندان در حفظ منابع آبی و مدیریت مصرف آب است. با این حال، بخشی تأکید کرد که کاهش مصرف نباید به تابستان محدود بماند و در شرایط تداوم خشکسالی، مدیریت مصرف همچنان ضرورت دارد.

اقدامات لازم برای حفظ منابع آبی

سخنگوی آبفای استان تهران به چند اقدام ساده برای کاهش مصرف آب اشاره کرد. از جمله بستن شیر آب هنگام شست‌وشو، رفع نشتی‌های خانگی، و استفاده بهینه از وسایل پرمصرف. این اقدامات می‌تواند به کاهش مصرف آب کمک کند و به حفظ منابع آبی کمک شایانی نماید.

با اینکه کاهش مصرف آب در تهران نویدبخش است، اما باید به یاد داشت که محدودیت‌های منابع آبی همچنان وجود دارد و نیاز به مدیریت مصرف در طول سال به‌ویژه در شرایط خشکسالی ادامه خواهد داشت. این نشان می‌دهد که همکاری و آگاهی شهروندان در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

منبع: mehrnews.com

چرا این خبر مهم است؟

این خبر نشان‌دهنده‌ی تغییرات مثبت در رفتار مصرف‌کنندگان آب در تهران است که می‌تواند به حفظ منابع آبی در شرایط خشکسالی کمک کند. با این حال، کاهش مصرف آب باید در طول سال ادامه یابد تا از چالش‌های آینده جلوگیری شود.

پیشینه

شرکت آب و فاضلاب استان تهران از کاهش پیک لحظه‌ای مصرف آب در تابستان ۱۴۰۵ خبر داده است که در مقایسه با سال گذشته به ثبت رسیده است. این تغییرات در شرایطی رخ می‌دهد که وضعیت بارندگی همچنان نگران‌کننده است و نیاز به مدیریت مصرف آب بیشتر احساس می‌شود.

اعداد مهم

– کاهش ۲۰ درصدی پیک مصرف
– کاهش سرانه مصرف از ۲۵۰ لیتر به ۱۸۰ لیتر در روز
– بارندگی ۱۷۶.۵ میلی‌متر

اشتراک‌گذاری WhatsApp Telegram X Facebook