عبدالناصر همتی: دشمن در جنگ اقتصادی ناکام ماند
گزارش اختصاصی

عبدالناصر همتی: دشمن در جنگ اقتصادی ناکام ماند

۳ دقیقه ۲

منبع تصویر: mehrnews.com

ایستادگی در برابر فشارهای اقتصادی؛ نشانه‌ای از همگرایی ملی

عبدالناصر همتی در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی گفت که برنامه‌های دشمن برای فروپاشی اقتصادی کشور به نتیجه نرسیده است. او از آمادگی بانک مرکزی برای حمایت از فعالان اقتصادی خبر داد.

خلاصهٔ خبر

  • ایستادگی در برابر فشارهای اقتصادی؛ نشانه‌ای از همگرایی ملی
  • این خبر نشان‌دهندهٔ تلاش‌های مشترک نیروهای مسلح، مسئولان اقتصادی و مردم در مقابله با فشارهای اقتصادی خارجی است.
  • ۳۰ میلیارد دلار ارز تأمین شده برای واردات کالا
  • بیش از ۹ هزار همت اعتبار پرداختی از سوی نظام بانکی

عبدالناصر همتی شنبه شب در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر با تأکید بر ایستادگی کشور در برابر فشارهای اقتصادی دشمن، اعلام کرد که نیروهای مسلح، مسئولان اقتصادی و مردم با همکاری یکدیگر طی بیش از هشت ماه گذشته مانع از تحقق اهداف دشمن شده‌اند.

ناکامی دشمن در تحقق اهداف اقتصادی

همتی با اشاره به اینکه برنامه دشمن برای ایجاد فروپاشی اقتصادی و شکل‌گیری ابرتورم در کشور ناموفق بوده، تاکید کرد که با وجود فشارهای گسترده، نیاز است تلاش‌ها برای خنثی‌سازی آثار تحریم‌ها و محدودیت‌های اقتصادی با جدیت ادامه یابد. او به فعالان اقتصادی توصیه کرد که باید با همدلی و همفکری، به دنبال راهکارهایی برای عبور از بحران‌های اقتصادی باشند.

تأمین ارز و حمایت از تولید

عبدالناصر همتی در ادامه به عملکرد بانک مرکزی در تأمین ارز اشاره کرد و گفت: "از ابتدای سال جاری تاکنون نزدیک به ۳۰ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا تأمین شده است که بخش عمده‌ای از آن به کالاهای اساسی، دارو و مواد اولیه واحدهای تولیدی اختصاص یافته است." او همچنین از حجم تسهیلات پرداختی شبکه بانکی خبر داد و گفت: "از ابتدای سال بیش از ۹ هزار همت اعتبار از سوی نظام بانکی پرداخت شده که بالغ بر ۷۵ درصد آن به تأمین مالی کسب‌وکارها و سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی اختصاص یافته است."

ترکیب حمایت از تولید و کنترل تورم

رئیس‌کل بانک مرکزی بر ضرورت ایجاد توازن میان حمایت از تولید و کنترل تورم تاکید کرد و اظهار داشت: "حمایت از بخش تولید باید همراه با رعایت انضباط پولی باشد، زیرا نادیده گرفتن الزامات انضباط پولی می‌تواند به افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مردم منجر شود." این موضوع نشان دهندهٔ رویکرد دولت در راستای حفظ ثبات اقتصادی و مدیریت صحیح منابع مالی است.

همتی همچنین به اولویت‌های بانک مرکزی در تأمین نیازهای ضروری کشور اشاره کرد و گفت: "تأمین کالاهای اساسی، دارو و مواد اولیه تولید در اولویت قرار دارد و اقداماتی که طی ۴۰ روز گذشته انجام شده، منجر به کاهش نرخ ارز در بازار شده است." این اظهارات می‌تواند امیدواری‌هایی را برای فعالان اقتصادی و مردم ایجاد کند که با تلاش‌های مستمر، می‌توان بر مشکلات اقتصادی غلبه کرد.

منبع: mehrnews.com

چرا این خبر مهم است؟

این خبر نشان‌دهندهٔ تلاش‌های مشترک نیروهای مسلح، مسئولان اقتصادی و مردم در مقابله با فشارهای اقتصادی خارجی است. ناکامی دشمن در تحقق اهداف اقتصادی می‌تواند به عنوان یک نقطه قوت برای کشور تلقی شود و امید به بهبود وضعیت اقتصادی را افزایش دهد.

پیشینه

عبدالناصر همتی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به بررسی وضعیت اقتصادی کشور و چالش‌های موجود پرداخت. او بر لزوم همکاری و همفکری فعالان اقتصادی برای عبور از بحران‌ها تأکید کرد و به عملکرد بانک مرکزی در تأمین ارز اشاره نمود.

اعداد مهم

– ۳۰ میلیارد دلار ارز تأمین شده برای واردات کالا
– بیش از ۹ هزار همت اعتبار پرداختی از سوی نظام بانکی
– ۷۵ درصد تسهیلات به تأمین مالی کسب‌وکارها اختصاص یافته

اشتراک‌گذاری WhatsApp Telegram X Facebook