فوری
نقض قانون در انتصابات پتروشیمی تبریز؛ آیا نظارتی در کار است؟ پایان رفاقت‌های اقتصادی: عزل قریب‌الوقوع امیر آذری از سیدکو! شریعتمداری و شکری: بازی پنهان در پتروشیمی دهدشت! حضور مشکوک امیر آذری در هیئت مدیره صنعت فولاد و پتروشیمی انفصال ۹ ماهه علی صادقی؛ پایانی بر باندبازی در صندوق ذخیره سقوط کیش؛ آیا کبیری جزیره را به زوال می‌برد؟ عزل مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان؛ پرده‌برداری از فساد میلیاردی پشت پرده انتصاب حامد طبیبی در پتروشیمی فناوران: چه کسانی در حال بازی با سرنوشت هستند؟
گزارش ویژه

پایان رفاقت‌های اقتصادی: عزل قریب‌الوقوع امیر آذری از سیدکو!

مدیرعامل سیدکو به دلیل فساد اقتصادی در آستانهٔ عزل قرار دارد. آیا این تغییر، آغاز پایان باندبازی‌ها در پتروشیمی است؟

پایان رفاقت‌های اقتصادی: عزل قریب‌الوقوع امیر آذری از سیدکو!

🔹 شنیده‌ها حاکی از آن است که امیر آذری، مدیرعامل شرکت تجارت بین‌الملل سکو، به زودی به دلیل فساد گسترده اقتصادی و مالی در فروش محصولات پتروشیمی متانول عزل خواهد شد. این تغییر در حالی صورت می‌گیرد که آذری به جای تخصص و کارنامه، جایگاهش را بیشتر مدیون رانت و رفاقت‌های اقتصادی با حسن ربیعی، فرزند وزیر اسبق کار، می‌داند.

🔹 به گفتهٔ منابع، آذری بیشتر به عنوان یک «شریک سفارشی» در بیزینس‌های پنهان شناخته می‌شود تا یک مدیر کارآمد. حالا با احتمال عزل او، پرسش‌های جدی دربارهٔ معیارهای انتصاب در شرکت سکو مطرح شده است. آیا این تغییر، نشانه‌ای از پایان باندبازی و فساد سازمان‌یافته در یکی از نهادهای کلیدی تجاری کشور است، یا این که تنها جابجایی یک مهره با مهره‌ای دیگر از همان شبکه است؟

اخبار مرتبط