حمیدرضا مسعودی از آمادگی سکوهای پارس جنوبی برای تولید گاز در زمستان خبر داد
نفت و پتروشیمی

حمیدرضا مسعودی از آمادگی سکوهای پارس جنوبی برای تولید گاز در زمستان خبر داد

۳ دقیقه ۸

منبع تصویر: mehrnews.com

آمادگی سکوهای گازی پارس جنوبی برای تأمین نیازهای زمستانی

حمیدرضا مسعودی، سرپرست شرکت نفت و گاز پارس، از آمادگی سکوهای پارس جنوبی برای تولید حداکثری گاز در فصل زمستان خبر داد. وی بر ضرورت رفع موانع عملیاتی برای تأمین پایدار انرژی تأکید کرد.

خلاصهٔ خبر

  • آمادگی سکوهای گازی پارس جنوبی برای تأمین نیازهای زمستانی
  • این خبر به دلیل اهمیت تأمین گاز در فصل زمستان و نقش کلیدی سکوهای گازی پارس جنوبی در این زمینه حائز اهمیت است.
  • ۷۳۰ میلیون مترمکعب گاز در سال ۱۴۰۴

حمیدرضا مسعودی، سرپرست شرکت نفت و گاز پارس، در تازه‌ترین اظهارات خود پس از بازدید از پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی، از آمادگی سکوهای گازی این مجموعه برای تولید حداکثری گاز در زمستان خبر داد. او در نشستی با حضور مدیران و متخصصان معاونت عملیات و پشتیبانی شرکت، بر اهمیت حفظ پایداری تولید و رفع موانع عملیاتی تأکید کرد.

تلاش برای ثبت رکورد تولید گاز

مسعودی ضمن قدردانی از تلاش‌های کارکنان در حفظ تولید در شرایط جنگی، به ثبت تولید روزانه ۷۳۰ میلیون مترمکعب گاز در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و این موفقیت را نتیجه همکاری و همت کارکنان دانست. او عملکرد معاونت عملیات و پشتیبانی را در مدیریت شرایط دشوار و حفظ تولید بدون بروز حوادث، شایسته تقدیر خواند.

سرپرست شرکت نفت و گاز پارس، با تأکید بر اهمیت راهبردی این مجموعه در تأمین گاز کشور، حفظ و استمرار تولید را از اولویت‌های اصلی دانست و ابراز امیدواری کرد که مشکلات و چالش‌های عملیاتی با پیگیری‌های مستمر و حمایت مدیران شرکت ملی نفت ایران حل و فصل شوند.

توجه به مسائل سرمایه انسانی

مسعودی در این نشست همچنین بر اهمیت رسیدگی به مسائل سرمایه انسانی به‌عنوان رکن اساسی تولید و تأمین پایدار انرژی تأکید کرد. او خواستار توجه ویژه به مشکلات کارکنان و ارائه خدمات رفاهی به آنان، به‌ویژه کارکنان عملیاتی، شد و الزام‌های مدنظر در این حوزه را به سرپرست منابع انسانی اعلام کرد.

در این میان، سپهدار عباس‌زاده، معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس، از پایان ایمن تعمیرات اساسی سکوهای گازی پارس جنوبی خبر داد و تأکید کرد که سکوها برای تولید حداکثری گاز آماده هستند. وی از تمامی ظرفیت‌های عملیاتی برای عبور امن از زمستان بهره‌برداری خواهد شد.

مهدی رجبی، رئیس عملیات تولید شرکت نفت و گاز پارس، با اشاره به رکوردزنی تولید در سال ۱۴۰۴، تأمین بی‌وقفه و پایدار سوخت زمستانی را به‌عنوان اولویت اصلی مدیریت تولید و عملیات این شرکت معرفی کرد. او همچنین به پایان ایمن برنامه تعمیرات اساسی سکوهای گازی پارس جنوبی، علی‌رغم چالش‌های موجود، اشاره کرد.

با توجه به آمادگی‌های ایجادشده در دریا و وضعیت مطلوب تأسیسات فراساحل، رجبی از احتمال ورود سایر ظرفیت‌های متناظر در سکوهای گازی به چرخه تولید در صورت رفع محدودیت‌ها در بخش پالایشگاهی خبر داد. این اظهارات به وضوح نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان شرکت نفت و گاز پارس برای تأمین پایدار انرژی کشور در فصل سرد سال است.

منبع: mehrnews.com

چرا این خبر مهم است؟

این خبر به دلیل اهمیت تأمین گاز در فصل زمستان و نقش کلیدی سکوهای گازی پارس جنوبی در این زمینه حائز اهمیت است. همچنین، اشاره به تلاش‌های کارکنان در شرایط دشوار و تأکید بر مسائل سرمایه انسانی نشان‌دهنده توجه به جنبه‌های انسانی در فرایند تولید است.

پیشینه

سکوهای گازی پارس جنوبی به عنوان یکی از منابع اصلی تأمین گاز کشور، همواره در تلاش برای حفظ و افزایش تولید بوده‌اند. با توجه به چالش‌های اخیر و نیاز به تأمین پایدار انرژی، آمادگی این سکوها برای تولید حداکثری در زمستان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اعداد مهم

– ۷۳۰ میلیون مترمکعب گاز در سال ۱۴۰۴

اشتراک‌گذاری WhatsApp Telegram X Facebook