سعید توکلی: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
نفت و پتروشیمی

سعید توکلی: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است

۳ دقیقه ۵

منبع تصویر: tejaratnews.com

همدلی ملی، کلید عبور از چالش‌های زمستانی

سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، بر ضرورت همدلی ملی برای عبور از زمستان تأکید کرد و نقش خانواده‌ها را در مدیریت مصرف گاز حیاتی دانست.

خلاصهٔ خبر

  • همدلی ملی، کلید عبور از چالش‌های زمستانی
  • این خبر به اهمیت همدلی و مشارکت ملی در مدیریت مصرف گاز در فصل زمستان اشاره دارد.
  • ۳۱۰ هزار دانش‌آموز
  • ۴۱ هزار معلم

سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در یک نشست خبری به اهمیت همدلی ملی برای عبور مطمئن از زمستان اشاره کرد و گفت: "پویش مدیریت مصرف باید به حرکتی فراگیر و فراتر از اقدام‌های نمادین تبدیل شود." او بر لزوم مشارکت تمامی نهادهای مردمی از جمله اصناف، مدارس، مساجد و جامعه بانوان تأکید کرد.

پروژه «همیار گاز» و فرهنگ‌سازی مصرف

توکلی در ادامه به پروژه «همیار گاز» اشاره کرد که با مشارکت حدود ۳۱۰ هزار دانش‌آموز و ۴۱ هزار معلم به فرهنگ‌سازی و اصلاح رفتار مصرفی در خانواده‌ها پرداخته است. او اعلام کرد: "نقش اطلاع‌رسانی مستمر و اقناع عمومی در موفقیت سیاست‌های مدیریت مصرف بسیار مؤثر است و مردم زمانی با ما همراه می‌شوند که اطلاعات دقیق و علمی در اختیارشان قرار دهیم."

مدیرعامل شرکت ملی گاز تأکید کرد که هدررفت گاز، سرمایه عمومی است و باید از آن جلوگیری شود. او به مشکلاتی که ناشی از افزایش مصرف خانگی و تجاری در زمستان به صنایع تحمیل می‌شود، اشاره کرد و گفت: "این محدودیت‌ها می‌تواند پیامدهای جدی برای اشتغال و رشد اقتصادی کشور به همراه داشته باشد."

نقش خانواده‌ها و پویش «۲۰ درجه»

توکلی همچنین بر نقش خانواده‌ها، به‌ویژه بانوان، در مدیریت مصرف تأکید کرد و به پویش «۲۰ درجه» اشاره کرد. او گفت: "دمای مناسب در زمستان حدود ۲۰ درجه سانتی‌گراد است و به‌ازای کاهش هر یک درجه دمای محیط، حدود ۲۵ میلیون مترمکعب در روز در مصرف گاز صرفه‌جویی می‌شود. این رقم معادل ظرفیت تولید یک فاز پارس جنوبی است."

مدیرعامل شرکت ملی گاز با اشاره به شرایط ویژه استان‌های شمالی، به‌ویژه مازندران، گفت: "در این استان، ۹۴ درصد مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری است و امکان مدیریت مصرف از طریق محدودیت صنایع بزرگ وجود ندارد. بنابراین، همراهی مردم و استفاده از ظرفیت بسیج برای مدیریت مصرف در این استان اهمیت دوچندانی دارد."

توکلی همچنین به ضرورت برخورد با مصارف غیرضروری در باغ‌ویلاها اشاره کرد و گفت که این اقدامات باید با همکاری دستگاه‌های مربوطه دنبال شود. او با بیان اینکه زمستان امسال آزمونی مهم برای آمادگی کشور است، تصریح کرد: "همان‌طور که در جنگ با آمادگی و همدلی ایستادگی کردیم، اکنون نیز باید از آمادگی شبانه‌روزی غافل نشویم تا مردم در زمستان با مشکل تأمین گاز روبه‌رو نشوند."

او همچنین به اقدام‌های توسعه‌ای در شبکه انتقال اشاره کرد و افزود: "مدیران و کارکنان صنعت گاز باید با آمادگی کامل در میدان باشند. اختلال در شبکه شمال کشور می‌تواند به‌صورت دومینویی به بخش‌های دیگر شبکه آسیب بزند، بنابراین پایداری گازرسانی موضوعی مرتبط با امنیت کشور است که باید رعایت شود."

منبع: tejaratnews.com

چرا این خبر مهم است؟

این خبر به اهمیت همدلی و مشارکت ملی در مدیریت مصرف گاز در فصل زمستان اشاره دارد. با توجه به افزایش مصرف گاز در این فصل، همکاری تمامی نهادها و خانواده‌ها می‌تواند به کاهش مشکلات ناشی از هدررفت انرژی کمک کند.

پیشینه

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بر لزوم فرهنگ‌سازی و مدیریت مصرف گاز تأکید کرده و پروژه‌هایی مانند «همیار گاز» را برای بهبود رفتار مصرفی معرفی کرده است. همچنین، شرایط خاص استان‌های شمالی و مصرف بالای گاز در این مناطق نیازمند توجه ویژه‌ای است.

اعداد مهم

– ۳۱۰ هزار دانش‌آموز
– ۴۱ هزار معلم
– ۲۵ میلیون مترمکعب

اشتراک‌گذاری WhatsApp Telegram X Facebook