مدیران دولتی و ضرر ۳.۸ هزار میلیاردی: بازنشستگان در چه وضعیتی هستند؟
زیان خالص شستا به ۳.۸ هزار میلیارد تومان رسید و بازنشستگان با عواقب این سوءمدیریت مواجهاند.

در یک خبر تلخ و نگرانکننده، مشخص شده که شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) در پایان سال گذشته نهتنها هیچ سودی کسب نکرده، بلکه زیان خالص آن به طور شگفتانگیزی از ۲.۲ هزار میلیارد تومان به ۳.۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. این اتفاق میتواند عواقب جدی برای بازنشستگان و تأمین اجتماعی کشور داشته باشد.
علیرضا عسگریان، معاون پیشین وزیر کار، به وجود ۲ تا ۳ هزار عضو هیئتمدیره در شستا اشاره کرده و بهطور خاص از دریافت ۸۰ درصد آنها از سقف حقوق سخن گفته است. در واقع، برخی از این مدیران با تخلف، حتی بیشتر از سقف قانونی حقوق میگیرند. این درحالی است که گزارش تحقیق و تفحص مجلس در سال ۱۴۰۳ ریشه مشکلات را در بهکارگیری مدیران فاقد صلاحیت و تعارض منافع جستجو کرده است.
شستا با داشتن ۶۲ شرکت زیرمجموعه، از جمله بانک رفاه و شرکت ملی صنایع مس، به نظر میرسد که در حال حاضر در یک بحران جدی مدیریتی به سر میبرد. آیا این وضعیت به نفع بازنشستگان خواهد بود یا آنها باید منتظر عواقب این سوءمدیریت باشند؟












