فوری
نابودی مأموریت بیدبلند توسط نشان‌زاده!/ فاکتور سوخته ۴۳ میلیون متر مکعبی فساد گسترده در پتروشیمی؛ پرده‌برداری از دزدی‌های کلان پشت پرده خرید ۵۰۰ میلیون دلار تجهیزات پتروشیمی: کجاست شفافیت؟ پسر عارف در دنیای فساد پتروشیمی! آیا حقیقت دارد؟ فاجعه پتروشیمی مسجدسلیمان: زیان ۲۵۰۰ برابری و بحران مالی! خسارت‌های نجومی به صنعت انرژی ایران: ۱۱۹ میلیارد دلار! فساد ۲ میلیون یورویی در پتروشیمی تندگویان؛ نصیری بر کرسی مدیریت نشسته است! دلالی با گواهینامه: انتصابات جنجالی در پتروشیمی خلیج فارس

پتروشیمی‌ها در عسلویه و ماهشهر؛ میلیاردها تومان و درمانی در دوردست!

هزاران میلیارد تومان از بودجه پتروشیمی‌ها به لابی‌گری و سوءمدیریت اختصاص یافته و کارکنان برای درمان به شهرهای دور می‌روند.

پتروشیمی‌ها در عسلویه و ماهشهر؛ میلیاردها تومان و درمانی در دوردست!

در دنیای پتروشیمی، جایی که انتظار می‌رود منابع مالی به بهبود شرایط کاری و درمان کارکنان اختصاص یابد، حقیقتی تلخ وجود دارد. تخمین‌ها نشان می‌دهد که هزاران میلیارد تومان از بودجه پتروشیمی‌ها به پروژه‌های در عسلویه و ماهشهر هزینه شده، اما هنوز کارکنان برای درمان خود ناچارند به شهرهایی چون شیراز، اهواز و تهران سفر کنند.

این وضعیت نه تنها نشان از سوءمدیریت در این صنعت دارد بلکه به وضوح بیانگر ناکامی در تخصیص صحیح منابع است. درحالی‌که این پول می‌توانست به بهبود زیرساخت‌ها و خدمات درمانی اختصاص یابد، به نظر می‌رسد که تنها به لابی‌گری و باندبازی‌ها رفته است.

اگر این روند ادامه داشته باشد، ورشکستگی صنعت پتروشیمی دور از انتظار نخواهد بود و باید منتظر تبعات جدی‌تری بود. آیا وقت آن نرسیده که به جای هزینه‌های بی‌حاصل، روی بهبود شرایط کارکنان تمرکز کنیم؟

اخبار مرتبط